In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De afgelopen weken zijn er weer gesprekken gevoerd en niet zonder resultaat. Stichting Topvoetbal kan het volgende meedelen:

Adil Akanioui was de afgelopen jaren  vaak een plaag voor onze club. In de wedstrijden tegen SC Feyenoord hadden onze backs hun handen vol aan de geboren Gouwenaar. Gelukkig hoeven we volgend seizoen niet bang te zijn voor de dribbels van Adil, want dan voetbalt Akanioui weer bij ons. Na twee uitstapjes is de cirkel  rond voor Adil. Drie keer is scheepsrecht. Adil die tegenwoordig werkzaam is als persoonlijk begeleider in de gezondheidzorg, heeft zin om weer in Gouda te komen voetballen. ‘Lekker in mijn oude buurt en ik kan nu bij mijn neefjes kijken die ook bij Jodan Boys voetballen, aldus Akanioui. We kijken nu al uit naar de acties die Akanioui met zekerheid zal gaan maken.

 

Dirk Pieter Rietveld heeft ook aangegeven volgend seizoen voor het eerste te gaan. Dirk speelde als A junior al mee in de gewonnen finale van de Rijnmond Cup tegen Barendrecht in juni 2015. Deze echte clubman gaat zijn zevende seizoen A selectie in. Dit seizoen vormde hij het centrale verdedigingsduo met Roald Heerkens en het mag gezegd, dat stond de eerste zes wedstrijden als een huis.

 

Kevin De Vries één van de nestoren van onze selectie heeft ook besloten nog een jaar door te gaan. Als jonge vader van een gezin met twee kinderen, vindt de Vries het voetballen op niveau nog te leuk om het spelletje vaarwel te zeggen. Het mag gezegd worden Kevin de Vries lijkt met de jaren fitter te worden. In het veld een belangrijke schakel op het middenveld en gezegend met een fluwelen trap. Wij gaan er in ieder geval nog zeker een jaar van genieten.

Blijven: Kevin de Vries, Dirk Pieter Rietveld, Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Nieuw: Adil Akanioui

Vertrekken:

FORZA Jodan Boys