In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De gesprekken met de selectie gaan onverminderd door en Stichting Topvoetbal is blij dat er weer vier jongens hun ja-woord hebben gegeven.

Bradley el Idrissi

Bradley el Idrissi zal volgend jaar zijn zesde seizoen bij Jodan Boys in gaan. De pijlsnelle en sterke personal trainer heeft zin om nog een normaal seizoen bij Jodan Boys uit te spelen.

Naast de ervaren Bradley hebben Tygo de Berg, Luc Dielhof en Yannick Saeijs aangegeven zich verder te willen ontwikkelen bij Jodan Boys.

Tygo de Berg

Tygo de Berg die bijna de gehele jeugdopleiding van Jodan Boys doorliep kampte dit seizoen met een knieblessure, maar Tygo is op de weg terug en verzekerde ons nog sterker terug te komen.

Luc Dielhof

Luc Dielhof maakte in de voorbereiding indruk en leek op weg naar een plek heel dichtbij de eerste elf. Helaas gooide een blessure roet in het eten. Nu is Luc weer fit en ook Luc wil volgend jaar vlammen in Jodan Boys 1.

Yannick Saeijs

Yannick Saeijs kwam twee jaar geleden over van Alphense Boys 19-1. Na een moeilijk eerste seizoen, met ook blessureleed,  kwam Yannick dit seizoen sterk terug. Hij maakte minuten in Jodan Boys 1 en voelde vertrouwen van de staf. Dit vertrouwen wil hij volgend jaar gaan belonen door de lijn van dit seizoen door te trekken.

Houd de website de komende periode in de gaten voor meer spelersnieuws

Blijven: Bradley el Idrissi, Tygo de Berg, Luc Dielhof, Yannick Saeijs, Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Vertrekken: