In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De stichting topvoetbal van Jodan Boys, is zoals gewoonlijk in deze periode, in gesprek met de spelers over het komende seizoen. Dit jaar is het natuurlijk heel anders dan andere jaren. Sinds maart wordt er op en af getraind en gevoetbald. Achilles’29 thuis was op 10 oktober de laatste wedstrijd. Desondanks richten we ook de blik op de toekomst.

Wij zijn blij dat onze aanvoerder Roald Heerkens en de nestor van de groep Mo Bellahcen hun toezegging voor volgend jaar alweer hebben gedaan. Mitchel Heerkens is blij dat het duo ‘Mo en Ro’ heeft bijgetekend. ‘Wij waren bezig met een mooie serie voordat de competitie werd stilgelegd, er groeide iets moois in de groep. We hopen volgend jaar met zoveel mogelijk dezelfde namen aan de competitie te beginnen.’

Houd de website de komende periode in de gaten voor meer spelersnieuws

Blijven: Mo Bellahcen, Roald Heerkens

Vertrekken: