In Uncategorized

Het bestuur van Jodan Boys is blij mee te kunnen delen dat Erik van Zoest (28) volgend jaar aan onze club verbonden blijft als assistent-trainer van ons eerste elftal. Erik is inmiddels niet meer weg te denken bij Jodan Boys, hij  trainde vrijwel alle standaard jeugdelftallen en wist met zijn werkwijze mooie resultaten neer te zetten. Marco Kastelein, Gerrit de Jong en Mitchel Heerkens, die de gesprekken voerden, zien in Erik de ideale trainer naast Leen van Steensel,  ‘Erik is een ambitieuze trainer die zich razendsnel ontwikkelt.’

Van Steensel en van Zoest eerder dit jaar op het Kasteel. Ook volgend jaar zal het duo aan de touwtjes trekken. 

Erik van Zoest is ook blij dat hij komend seizoen aan Jodan boys verbonden blijft. ‘We waren voordat de competitie stopte,  met iets moois bezig. Dat wil ik graag een goed vervolg geven.’ Daarnaast vindt Erik het mooi dat hij jongens die hij in de jeugd heeft getraind nu stappen ziet maken in de A-selectie. De groep bestaat uit een mooie mix van ervaring en jeugdig enthousiasme en daar wil ik graag onderdeel van blijven.

Het assistentschap is niet het einddoel van Erik. In het voorjaar hoort hij of is wordt toegelaten voor de opleiding UEFA A. Met dit diploma mag je de top van het amateurvoetbal trainen. Het spreekt voor zich dat wij hopen dat Erik wordt toegelaten tot deze cursus. Het zou niet meer dan terecht zijn.

FORZA Jodan Boys