In Nieuws

Jodan Boys is verheugd mee te kunnen delen dat vanaf 1 januari 2021 Massagetherapie Pieters zijn praktijkruimte bij Jodan Boys huurt. Martijn Pieters is een goede bekende van de club. Zijn vrouw Maja Sibbel is de drijvende kracht achter de ING League en zoon Tom voetbalt in de JO11-1.

Martijn  was eerst werkzaam in een andere sector, maar volgde zijn hart en besloot in 2016 tot een carrière switch. Hij doorliep de opleiding tot sportmasseur en direct daaropvolgend de opleiding tot Massage- en sporttherapeut. Als (sport)massagetherapeut behandelt Martijn lichamelijke pijnklachten en sportblessures vanuit een holistische behandelvisie. Daarnaast kun je bij Massagetherapie Pieters terecht voor:

  • Sportmassage
  • Nek- schouder- rugmassage
  • Anti-stress massage
  • Ontspanningsmassage

Tot nu toe had Martijn een praktijk in huis en bouwde in korte tijd een grote klantenkring op. Het was tijd voor een volgende stap; te weten een professionele praktijkruimte. Toen hij hoorde van de mogelijkheid tot het huren van ruimtes bij Jodan Boys was de kogel snel door de kerk. Een ideale locatie om zijn praktijkruimte te vestigen en zijn klanten nog beter van dienst te zijn.

Martijn Pieters (links) en Pieter van den Berg tekenen de huurovereenkomst  tussen Jodan Boys en  Massagetherapie Pieters.

Pieter van den Berg, voorzitter van de stichting, is ook blij met de komt van Massagetherapie Pieters. ‘We willen als stichting de behuizing zo goed mogelijk benutten. Er zijn twee soorten huur mogelijk bij Jodan Boys. Structurele huur, zoals Martijn bij ons gaat doen. Daarnaast zijn er ook voldoende mogelijkheden voor incidentele huur, denk dan aan bijvoorbeeld vergaderingen die op onze accommodatie gehouden kunnen worden. We hebben mooie ruimtes voor verschillende doeleinden en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is mooi dat Martijn een huur voor minimaal een jaar met ons aangaat.’

Jodan Boys wenst Massagetherapie Pieters veel succes en plezier op ons sportcomplex.