In Nieuws

Op 3 zaterdagen is de afgelopen weken een interne competitie gespeeld door ruim 40 meiden van MO15-1 en 2 & de MO13-1. In 4 gemixte teams is in 3 speelronden gestreden op half veld onder bezielende leiding van scheidsrechters Milan en Pieter. Er is fanatiek gevoetbald maar de lol en het eindelijk weer lekker kunnen voetballen hadden toch de overhand. Er is geen winnend team uitgeroepen. In plaats hiervan hebben alle meiden naar afloop van de laatste wedstrijd iets lekkers te eten en te drinken gekregen. Het spelen in competitieverband lijkt er vooralsnog niet in te zitten. Trainers/leiders beraden zich op een vervolg van deze interne competitie. Hierover hopelijk later meer. Komende week de laatste trainingen van 2020 waarna we allemaal even kunnen genieten van een paar weken rust.

Namens de trainers/leiders van de MO13 en 15 geleding wens ik jullie fijne feestdagen en hoop ik jullie allen in 2021 in blakende gezondheid weer op het veld te mogen verwelkomen.

Martin van Maanen / M015