In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het bestuur van Jodan Boys is blij mee te kunnen delen dat Leen van Steensel ook volgend jaar aan de club verbonden blijft als hoofdtrainer. Leen van Steensel en assistent-trainer Erik van Zoest blijken dit seizoen een goed duo. De jeugdige trainers kenden een prima start van de competitie. Jodan Boys speelde zes wedstrijden en bleef in al die wedstrijden ongeslagen. Voorzitter Marco Kastelein ziet de toekomst rooskleurig tegemoet: `Als bestuur hebben wij het volste vertrouwen in de aanpak van Leen en de combinatie met Erik van Zoest blijkt goed te werken.’ Leen van Steensel is verheugd om in ieder geval nog een jaar voor de groep te staan. ‘Jodan Boys is een schitterende club om voor te mogen werken. Dit seizoen hebben we , ondanks alle belemmeringen, alweer stappen gemaakt in vergelijking met vorig jaar. Laten we hopen dat we komend seizoen een hele competitie uit kunnen spelen’ ,  aldus Leen van Steensel. Wanneer we weer gaan voetballen weten we niet, maar dit is in ieder geval goed nieuws om de feestdagen mee in te gaan.

FORZA Jodan Boys