In Nieuws

Het bestuur heeft besloten om het complex dit jaar in de Kerstperiode te sluiten van 18 december* tot en met 2 januari.

Tijdens de kerstperiode is het binnen onze club gebruikelijk even los van voetbal te zijn. Dit geeft iedereen de kans de kersttijd op hun eigen manier in te vullen.

Uiteraard zijn er altijd groepen die door willen trainen, dit is elk jaar zo. Het bestuur is verantwoordelijk om besluiten te nemen. Niet van bovenaf, maar na rijp beraad.  Daarom is nu dit besluit genomen. De enige uitzondering die wordt gemaakt is voor heren – 1. Zij kunnen, indien zij dit geheel zelf faciliteren, in deze periode doortrainen indien gewenst. Dit omdat de kans bestaat dat hun competitie vanaf 16 januari wordt hervat.

Voor kinderen en trainers die deze periode toch willen voetballen of trainen, is zoals gewoonlijk veld 4 overdag beschikbaar. Ook wordt er in de Kerstvakantie een zaalvoetbal-toernooi georganiseerd om de kids bezig te houden. Wij rekenen op ieders begrip.

*In de nieuwsbrief stond abusievelijk 24 december vermeld.