In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Wat was het dit jaar weer spannend. Waar zou de Sint aan land komen? Zou de Sint Nederland überhaupt wel halen, want midden op zee leken de kolen op?  Veel burgemeesters uit Nederland boden hun stad aan als aankomstplek. Het plaatsje Zwalk leek de beste papieren te hebben, maar de Sint zelf had andere plannen. Direct na aankomst op de kade in Nederland, vertrok de Goedheiligman naar het grote Pietenhuis waar een ouderwets defilé werd afgenomen.

Cor Starreveld al jaren onmisbaar voor Jodan Boys. In december de rechterhand van Sinterklaas.

Nadat Sinterklaas was geacclimatiseerd  in zijn paleis nam hij contact op met Banketbakkerij van Dijk  en Cor Starreveld. De Gouden Driehoek in de decembermaand. Want wat een bestellingen had hij binnengekregen van de trouwe sponsoren van Jodan Boys. In de de dependance van de pietenkeuken, Banketbakkerij Van Dijk, werden door Don en Linda Frederiks en hun bakkers de heerlijkste lekkernijen gebakken. Speculaaspoppen, Banketstaven, gevuld speculaas, marsepein en overheerlijke borstplaat, het kon niet op. Cor Starreveld wierp af en toe een blik in de keuken en zag met grote tevredenheid hoe alles tot in de perfectie werd uitgevoerd.

https://www.123gebak.nl/

Anton, onze hoofdsteward, brengt deze week samen met Cor al het lekkers rond. 

Deze week rijdt de bekendste auto van Gouda, met de Bossche bol op het dak, kris kras door het Groene Hart. Van Rotterdam tot Lopik en van Schoonhoven tot Leiden om alle bestellingen rond te brengen. Sinterklaas wil alle sponsoren bedanken voor hun bestellingen. Een welkome bron van inkomsten in deze gure wintermaanden. De Sint  hoopt dat deze traditie nog jaren wordt voortgezet.