Jodan Boys heeft zich weten te plaatsen voor de volgende bekerronde na een 1 – 2 overwinning op Quick Boys 2.
Voorafgaande aan de wedstrijd waren er tientallen aanhangers van de thuisclub in de duinen aanwezig om hun vereniging aan te moedigen met fakkels en gezang.
Op achterstand
Jodan Boys leek niet onder de indruk hiervan en kende een goede openingsfase waarin het direct de wedstrijd controleerde en een licht veldoverwicht wist op te bouwen. De eerste dreiging was echter toch afkomstig van Quick Boys; een geweldig afstandsschot spatte uiteen op de lat buiten bereik van Roy Rondeltap. Ondanks het veldoverwicht van Jodan Boys kwam het niet tot uitgespeelde kansen. Op slag van rust was het Quick Boys dat op voorsprong kwam. Door balverlies in het middenveld kreeg men de nodige ruimte om een snelle counter op te zetten en scoorde de aanvaller van Quick Boys op fraaie wijze waardoor men met een 1 – 0 voorsprong de rust inging.
Bradley el Idrissi schoot op aangeven van Jordi Tuithof de winnende goal binnen.
In de koker
Na de thee kende Jodan Boys een lastige fase. Het was Quick Boys dat een aantal mogelijkheden kreeg om de voorsprong te vergroten. Halverwege de 2e helft kwam Jodan Boys toch langszij via een fraaie treffer van Jeroen Borsboom. Jodan Boys ging direct op jacht naar een 2e treffer en deze kwam dan ook in de slotfase. Het was Jordi Tuithof die aan de basis stond van de 1 – 2. Na een goede actie legde  hij de bal terug op de “opkomende” Bradley el Idrissi die vernietigend uithaalde en Jodan Boys op voorsprong zette.
Jeroen Borsboom schoot Jodan Boys op gelijke hoogte tegen de Katwijkers.
Quick Boys zette nog wel even aan maar was niet meer bij machte om het Jodan Boys lastig te maken. De defensie hield stand waardoor de wedstrijd eindigde in een terechte en dik verdiende 1 – 2 overwinning voor Jodan Boys.