In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het komt niet vaak voor maar eens moet de eerste keer zijn. “Duo of the match” zijn Kevin de Vries en Mo Bellahcen. Samen bestreken zij het middenveld, bepaalden zij het tempo, maakten zij de nodige meters in het belang van het elftal, wisten zij vaak de tweede  bal te veroveren en daar waar mogelijk wisten zij het spel te verplaatsen en anderen in stelling te brengen.

Veelal “minder zichtbaar” maar zeker in dienst van het elftal spelend. Onder het motto “zonder een motor kan een machine niet presteren” werden Mo Bellahcen en Kevin de Vries uitverkoren tot “het duo” van de match.

Het duo’ hier in actie in de openingswedstrijd van seizoen tegen Spijkenisse. 

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

 

05-09-2020         Spijkenisse – Jodan Boys                              Dirk Pieter Rietveld

12-09-2020         Jodan Boys – SC Feyenoord                        Het collectief

19-09-2020         Achilles Veen – Jodan Boys                         Yusri el Kandoussi

26-09-2020         Jodan Boys – ARC                                            Stefan den Horder

03-10-2020         Rijnvogels – Jodan Boys                               “Het duo”