In Nieuws, Nieuws VR 1

Zoals bekend heeft de ING het sponsorcontract met De Jodan Boys verlengd. Dit betekent dat ING ook bij onze VR1 op het thuistenue staat.

Afgelopen zaterdag (26 september) werd er aan onze VR 1 selectie een compleet kledingpakket uitgereikt door de 2e sponsor van onze VR1. John Hornes van Hornes Assurantien en Administraties uit Gouda stak onze VR1 selectie compleet in het nieuw. Naast een compleet nieuw uittenue ontvingen onze vrouwen ook trainingskleding, inloopshirts, een zaterdagpak en een nieuwe tas.

John Hornes reikt de tas met kleding uit aan aanvoerdster Dorien (links) en aan z’n dochter Danielle (rechts).

We zijn bijzonder blij dat Hornes Assurantien en Administraties deze sponsoring heeft gedaan. Het past prima bij de ambities die we als De Jodan Boys hebben met meiden en vrouwenvoetbal in het algemeen, en met onze VR1 in het bijzonder.