In Blogs

Het bestuur van Jodan Boys heeft dinsdag 29 september vergaderd over de aanpassing van de coronaprotocollen. Ook op ons complex is de kantine gesloten en is publiek niet meer welkom. Gelukkig kan er nog wel worden gevoetbald.
Het is iedere zaterdag weer een plezier om honderden kinderen en volwassenen te zien voetballen. Met dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Het is geen gemakkelijke tijd. We kunnen niet gezellig wat drinken na de wedstrijd. Echter het is nodig om je aan de regels te houden. Neem geen alcohol mee de kleedkamers in. Maak de kleedkamers snel weer vrij. Het coronavirus kunnen we alleen met elkaar terugdringen. Een goede gezondheid is voor iedereen essentieel.

Het coronateam bij onze vereniging regelt veel praktische zaken iedere week. Zorgt op zaterdag voor handhaving en coördinatie. Fijn dat het coronateam dit allemaal regelt.
Gelukkig zijn er voldoende vrijwilligers die meewerken, waardoor de vereniging kan blijven functioneren. Alleen dankzij alle inzet is het mogelijk dat de wedstrijden doorgaan.
Laten we met elkaar ons houden aan de regels. Ik wens iedereen een goede gezondheid en hoop dat er snel weer ruimte komt om elkaar te ontmoeten op ons mooie complex.

Marco Kastelein
Voorzitter