In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In de wedstrijd Jodan Boys – ARC werd Stefan den Horder  uitgeroepen tot “Man of the match”.

Stefan kwam in de zomer over van ARC en wist met zijn onverzettelijkheid, doeltreffendheid en voetballend vermogen al snel de harten van de Goudse supporters te veroveren. Naast zijn oude maatje Jeroen in de aanval voelt hij zich als een vis in het water.

Afgelopen zaterdag kwam zijn ‘oude liefde ‘ ARC op bezoek. Stefan wist drie doelpunten te maken en stond zelfs aan de basis van nog een treffer. Wat een heerlijk gevoel voor Stefan. We hopen dat hij nog veel doelpunten weet te maken in de kleuren van onze club!

De 5-0 overwinning liet maar weer eens zien dat Jodan Boys zich als team iedere week weer ontwikkelt. De doordeweekse inspanningen worden uitbetaald! Volgende week reizen wij af naar Katwijk. Met dezelfde inzet en teamspirit kunnen we het FC  Rijnvogels moeilijk maken.

 

 

 

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

 

05-09-2020         Spijkenisse – Jodan Boys                              Dirk Pieter Rietveld

12-09-2020         Jodan Boys – SC Feyenoord                        Het collectief

19-09-2020         Achilles Veen – Jodan Boys                         Yusri el Kandoussi

26-09-2020         Jodan Boys – ARC                                            Stefan den Horder