In Junioren, Nieuws

JO19-1 , onder leiding van Edwin Mostert en Reza Palijama, is het het seizoen in de sterke Divisie 1 goed begonnen. Na twee wedstrijden heeft de ploeg al vier punten bij elkaar gespeeld. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd in Gouda UDI’19/CSU met maar liefst 6-0 verslagen.

Afgelopen zaterdag wasde verre uitwedstrijd bij  UNA in Veldhoven. Jodan Boys werd in de beginfase behoorlijk teruggedrongen door een sterk spelend UNA. Dit resulteerde dan ook in twee tegentreffers. Maar onze jongens lieten zien over goede veerkracht te beschikken. Door goals van Faouzi en Fahim kwam Jodan Boys langszij. Een domper dat UNA weer op voorsprong kwam. Onze jongens lieten de koppies niet hangen en gingen door. Vernon wist de 3-3 te scoren! Jodan Boys speelde toen nog voor de winst. Helaas werden drie grote kansen gemist en vertrok Jodan Boys met 1 punt terug naar Gouda. Toch een goede prestatie, twee keer terugkomen van een achterstand!

Aankomende woensdagavond speelt JO19-1 de inhaalwedstrijd bij Alexandria’66 (20 uur). Aankomende zaterdag speelt JO19-1 thuis tegen Westlandia. Aanvang van dat duel is 12.15 uur.