In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

 

In de wedstrijd Achilles Veen – Jodan Boys werd Yusri el Kandoussi uitgeroepen tot “Man of the match”.

Na een vervelende periode met blessureleed is Yusri el Kandoussi sedert een aantal weken weer actief binnen de selectie. De balvaardige en creatieve middenvelder bezorgde Achilles Veen een vervelende middag.

Al vroeg in de wedstrijd soleerde hij door de verdediging en zette hij Jodan Boys op voorsprong. Volgens “De Veners” ontpopte hij zich tot een “plaaggeest”. In de 2e helft had Jodan Boys het aanzienlijk lastiger met haar opponent maar leverde Yusri samen met zijn ploeggenoten de nodige arbeid om uiteindelijk een welverdiend gelijkspel te behalen tegen het ambitieuze Achilles Veen.

In de slotfase was Yusri nog dichtbij een treffer; zijn inbreng was van dien aard dat hij uitgeroepen werd tot “Man of the match”.

 

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons eerste elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

 

05-09-2020         Spijkenisse – Jodan Boys                              Dirk Pieter Rietveld

12-09-2020         Jodan Boys – SC Feyenoord                        Het collectief

19-09-2020         Achilles Veen – Jodan Boys                         Yusri el Kandoussi