In Nieuws

De Goudse voetbalclubs Donk, Jodan Boys en Olympia hebben besloten het contract met de internationale bierleverancier  ABInBev met vijf jaar te verlengen. Dankzij positieve resultaten de afgelopen vijf jaar, zijn de verenigingen blij met nog betere voorwaarden de overeenkomst voort te kunnen zetten.

Vijf jaar geleden sloten de drie Goudse voetbalclubs Donk, Jodan Boys en Olympia gezamenlijk een contract met brouwerijketen ABInBev. Een mooi staaltje samenwerking tussen de drie verschillende verenigingen. Door de krachten en vooral volumes te bundelen konden gunstige inkoopvoorwaarden worden afgesproken, waarbij het ook mogelijk is geworden voor andere verenigingen om mee te liften op deze overeenkomst. Afgelopen voorjaar liep het  contract af en dat betekende opnieuw onderhandelen over de voorwaarden. Met succes, want ondanks scherpe aanbiedingen van andere leveranciers, toonde ABInBev zich een goede partner. Door Covid-19 liepen de gesprekken en contractuele afwikkeling soms wat moeizaam, maar uiteindelijk werden de vier partijen het eens en kon afgelopen week het nieuwe contract worden ondertekend. Daarop werd , weliswaar op veilige afstand, uiteraard het glas geheven en de afspraak bekrachtigd. Het betekent dat de leden van Jodan Boys en Donk ook de komende vijf jaar genieten van een goed glas Jupiler en dat Olympia liefde voor bier toont met de keus voor Hertog Jan.

 

Foto:

De contractpartners proosten op de nieuwe overeenkomst. Van links naar rechts, Edo Neefjes (Olympia), Jana Stroop (ABInBev), Toon van der Stok (Jodan Boys), Wayne Requena (ABInBev), Ben Borsboom (Donk).