In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar Brabant voor de ontmoeting met goede bekende Achilles Veen. Wat moeten we schrijven in de voorbeschouwing? Dat het complex schitterend is? De koffie zo lekker smaakt? Dat de ontvangst altijd even hartelijk is en dat er vaak een derde helft is waar menig vereniging jaloers op is? Ja dat zou natuurlijk goed kunnen, want als we moeten bogen op resultaten in onderlinge wedstrijden komen we niet ver. Ja natuurlijk die ene wedstrijd in Heerjansdam in 2008 zal nooit iemand vergeten. Maar als het gaat om overwinningen in de competitie op Achilles Veen moeten we ver terug in de boeken. Laten we elkaar op voorhand dan maar geruststellen: Dit jaar zal alles anders zijn.

In februari speelde beide ploegen voor het laatst tegen elkaar. Het werd uiteindelijk 2-2.

Achilles Veen kende een goed begin van de competitie. Net als Jodan Boys speelde de Brabanders tegen twee pittige tegenstanders In de eerste wedstrijd werd het behoorlijk versterkte Capelle verslagen en afgelopen week werd er met miniem verschil gewonnen in Doorwerth van DUNO. De ploeg van John Karels staat  met zes punten samen met vier andere ploegen op een gedeelde eerste plek. Nog geen puntverlies geleden.

Jodan Boys heeft net als Achilles Veen nog niet verloren dit seizoen, maar ook nog niet gewonnen. Beide wedstrijden van de Gouwenaars eindigden in remise. Afgelopen zaterdag speelde Jodan Boys vooral de eerste helft een puike partij tegen SC Feyenoord. Na een 2-0 voorsprong kwamen de Rotterdammers snel op 2-1. Toen Huntink in de tweede helft zijn tweede gele kaart kreeg moesten de mannen van  van Steensel helaas in blessuretijd capituleren. Ondanks de teleurstelling over het gelijke spel, was Leen van Steensel trots op zijn ploeg. De inzet en het vertoonde spel boden voldoende aanknopingspunten voor de vele wedstrijden die nog komen.

Jeroen Borsboom maakte de 2-0 afgelopen zaterdag, hopelijk weet hij zaterdag weer het net te vinden. 

Bij de wedstrijd worden zaterdag vijfhonderd toeschouwers toegelaten. Goudse supporters zijn meer dan welkom, maar bij vijfhonderd gaat de kassa dicht. Kom dus vroeg om van een plek verzekerd te zijn. Houd u aan de geldende coronaregels. We hopen op een mooie wedstrijd die ditmaal in het voordeel van Jodan Boys uitvalt.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer S.C.A. van Zuilichem

FORZA Jodan Boys