9. Romy
10. Cindy
11. Sara
Wissels: Debora, Anouk, Esther en Bijoux

In de eerste paar minuten van de wedstrijd waren er verschillende kansen aan beide kanten maar ook veel goede reddingen van Esmee.
Zo kreeg Ariston’80 in de 5e minuut een grote kans die op de lat ging. Vlak hierna zette JodanBoys goed druk door naar voren en kreeg Ingeborg de bal. Ingeborg gaf hem voor op Sara die hem net langs schoot.
In de 13de minuut kreeg Ariston’80 een corner die door JodanBoys werd weggewerkt, maar bij een speelster van Ariston’80 uit kwam. Deze haalde uit waardoor Esmee weer een goede redding moest uitvoeren. JodanBoys bleef druk zetten en daaruit kwam een kans van Cindy in de 15de minuut. Zo bleef het spel naar beide kanten heen en weer gaan.
Esmee vond het alleen nog niet spannend genoeg en schoot zo de bal tegen de tegenstander aan, waardoor ze achter de bal aan moest sprinten en hem nog net uit haar doel kon redden.
Gelukkig kreeg Ingeborg in de 25ste minuut de bal en gaf deze bal breed op Cindy die met goed doorzetten de bal met buitenkantje voet zo in het doel tikte. 1-0 JodanBoys.
Zo kwamen er nog wat kansen en vrije trappen voor Ariston’80 en uiteindelijk, na slecht wegwerken van JodanBoys, vloog de bal er in de 37e minuut in. 1-1.
Vlak voor rust nog een grote kans voor JodanBoys na een mooie diepe bal van Demi op Lotte J, die hem net naast schoot.

Zo was het rust en werd er van alles besproken op het veld. Anouk kwam erin voor Ingeborg. Debora voor Lotte Merlijn (die op doel ging), Esther voor Lotte J en Bijoux voor Romy.

De 2e helft was niet zo spannend, maar in de 54ste minuut onderschepte Esther een pass die ze vanaf de 16 in het doel schoot. 2-1.
Ariston’80 en JodanBoys kregen beide weer een aantal kansen en uiteindelijk werd het in de 67ste minuut 2-2. Ariston’80 had een steekpass door het midden van het veld waardoor de spits 1 op 1 met Lotte M kwam. Zo kreeg Ariston’80 nog een 1 op 1 doorbraak, die Demi kon onderscheppen met een sliding.
Maar ook in de 78ste minuut kwam Ariston’80 1 op 1 met Lotte M door een verkeerde terug speelpass. 2-3. Nog geen minuut later brak Ariston’80 weer door in een 1 op 1. 2-4.
Zo bleef het wedstrijdbeeld een beetje heen en weer gaan, zonder veel grote kansen en bleef de stand op 2-4 staan.
Op naar de volgende Bekerwedstrijd en die is aankomende zaterdag 12 september om 11:45 tegen Sportclub Monster VR1 op sportpark Oosterwei