In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In de wedstrijd Spijkenisse – Jodan Boys werd Dirk Pieter Rietveld uitgeroepen tot “Man of the match”.

Los van het feit dat Dirk Pieter werd uitgeroepen tot man of the match kan vermeld worden dat er in totaliteit een goede teamspirit op de mat is gelegd.

Helaas was dit niet voldoende om te komen tot de volle winst; nadat Spijkenisse de score had geopend kreeg het met name in de eerste helft nog een aantal mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Dankzij goed keeperswerk van Roy Rondeltap en een perfecte tackle van Dirk Pieter werd een groter achterstand voorkomen.

Dirk Pieter speelde met name in verdedigend opzicht een sterke partij waarin nagenoeg geen fouten werden gemaakt. Dirk Pieter werd dan ook uitgeroepen tot Man of the Match.

Dirk Pieter hier in actie tegen TOGB

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.

Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

 

05-09-2020         Spijkenisse – Jodan Boys                              Dirk Pieter Rietveld