In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Van Dethbokaal

Voor we aan de nieuwe competitie beginnen kijken we nog één keer terug op het afgelopen seizoen. Jeroen Borsboom is de winnaar geworden van de Van Dethbokaal. Jeroen  kwam na een aantal jaar elders te hebben gespeeld over van ARC en wist zich meteen in de basis te vechten. Als balvaste en kopsterke spits werd hij een belangrijke pijler in het elftal van Leen van Steensel. Daarnaast wist hij met grote regelmaat het net  te vinden. We feliciteren Jeroen met deze mooie prijs en we hopen dat hij deze lijn dit seizoen doorzet, te beginnen zaterdag in Spijkenisse.

Jan Dolk talent van het jaar Bokaal

Tygo de Berg heeft de Jan Dolk bokaal in ontvangst mogen nemen voor het talent van het seizoen 2019-2020. Hiermee volgt hij Yusri el Kandoussi op. Tygo de Berg kwam vorig seizoen over vanuit JO19 en debuteerde eind augustus  in het eerste elftal in de wedstrijd tegen SC Feyenoord. Van de 21 wedstrijden (van afgelopen seizoen) speelde hij er 19. Een knap resultaat in het 1e seizoen binnen het seniorenvoetbal. Tygo is dan ook een mooi voorbeeld van “eigen jeugd” dat zich verder kan ontwikkelen naar een hoger niveau.