In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Terwijl de meeste mensen van een welverdiende vakantie genieten, is de selectie afgelopen maandag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van Leen van Steensel werken de mannen de komende weken toe naar de eerste competitiewedstrijd van 5 september. Dit lijkt misschien nog ver weg, maar een goede voorbereiding kost veel tijd.

Leen van Steensel verzorgde in de eerste week direct een aantal pittige trainingen onder het mom van; na het zure komt het zoet. 

 

De komende periode traint Jodan Boys drie keer in de week en zal het de nodige oefenwedstrijden spelen.

Zaterdag 1 augustus staat de eerste wedstrijd op het programma. In eigen huis ontvangen we Swift uit Amsterdam. De week erna, in het weekend van 7,8 en 9 augustus, gaat de eerste selectie net als andere jaren, op kennismakingsweekend naar Austerlitz. In dit weekend wordt er geoefend in en tegen Huizen. Tussendoor nog een mooi affiche op 4 augustus tegen kersverse derdedivisionist Sportlust’46.

 

Stefan den Horder die overkwam van ARC trainde maandag voor het eerst mee. 

Enzo Huntink maakt ook zijn meters tijdens de training