In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende dinsdagavond oefent Jodan Boys bij Sportlust’46. De ploeg van Patrick Loenen schoot de afgelopen jaren als een komeet van de eerste klasse naar de derde divisie. Aankomend seizoen zullen de Woerdenaren zich willen handhaven in deze mooie competitie. Sportlust’46 versterkte zich afgelopen zomer danig en zal misschien wel tot meer in staat zijn tot handhaving. Het speelde twee duels in de voorbereiding. In eigen huis werd OFC verslagen en afgelopen zaterdag werd het een remise in Spakenburg aan de blauwe kant van de Westmaat (2-2).

In januari boekte Jodan Boys nog een mooie 4-1 overwinning op Sportlust’46. Hier schiet Jordi Tuithof de 4-1 binnen, zelfs Martijn Jansen kan geen redding meer brengen. 

Jodan Boys kende een goede start van de oefencampagne. De eerste twee weken werd er hard gewerkt aan de conditie, waarbij van Steensel zeer te spreken was over de manier waarop de groep zich manifesteerde. Afgelopen zaterdag speelde Jodan Boys de eerste wedstrijd van de oefenwedstrijd tegen Jong Sparta (1-1). De Gouwenaren speelden een verdienstelijke wedstrijd, waarbij het voor van Steensel belangrijk was de meeste jongens die de afgelopen twee weken hadden meegetraind minuten te geven.

Dinsdag dus weer een leuke affiche op sportpark Cromwijck tegen Sportlust’46 waar wij oud Jodan Boy Martijn Jansen weer tegen zullen komen. De wedstrijd begint om 20.00 uur. FORZA Jodan Boys