In Nieuws

Hoe en wanneer het nieuwe seizoen begint is helaas nog niet bekend. Wel hebben we onze technische staf voor de Bovenbouw zo goed als ingevuld. Met veel plezier kunnen we melden dat we ook volgend seizoen weer beschikken over trainers met ervaring die prima passen bij onze filosofie; het opleiden van spelers.

Onderstaand een overzicht van de selectietrainers.

TEAM HOOFDTRAINER ASSISTENT
O19-1 Edwin Mosterd Reza Palyama

Rene Bakkenes

O19-2 Daniel Matitahatiwen Mohamed Hamed Hasanzadah
O17-1 Ryan Mangre Peter den Boer

Robbert Douma

O17-2 Regillio Jankie Stefan van Ommen

Rob Holthuijsen

O15-1 Hugo Vink Joeri Geerdink
O15-2 Vacature Vacature
O14-1 Jeroen van Driel Vacature
O13-1 Jordi Bizid Erik van Soest
O13-2 Aniel Thakoersing Marco de Groot
     

 

Zoals je ziet zijn er nog enkele vacatures. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, of iemand weet, neem dan contact op met Mario Vitale, tel 06-23998781, email Bovenbouw@cvvdejodanboys.

En natuurlijk zijn we ook op zoek naar trainers voor de niet selectieteams. Hier kunnen we nog enkele mensen voor gebruiken. Wil je training geven aan een team, maar heb je weinig ervaring? Dan is dit geen bezwaar. Wij kunnen zorgen voor oefenstof. Neem contact op als je meer informatie wilt hebben.

Ook zijn er dit seizoen enkele trainers gestopt.

Edwin Erwich (O19-1) is vertrokken naar Excelsior Maassluis,

Edwin van der Waal (O17-2) heeft besloten een sabbatical te nemen. Bram Verdoes (O19-4) en Tom Pasma (O13-2) Zijn gestopt.

 

Deze trainers hebben een aantal jaren training gegeven. Normaal is het zo dat we op de vrijwilligersavond afscheid nemen van trainers en hen bedanken voor hun inzet. Helaas kan de vrijwilligersavond dit jaar niet doorgaan. Vandaar dat we via deze onze dank willen uitspreken aan deze trainers.

Ook alle andere trainers en leiders die zich het afgelopen jaar hebben ingezet willen we via deze weg bedanken. En…..we hopen dat de rest ook volgend jaar ingezet kan worden als trainer, dan wel leider.

Namens de VTC,

Mario Vitale

Technisch Coördinator Bovenbouw