In Nieuws, Nieuws Vrouwen

Bij de Jodan Boys is een aantal jaren geleden een soort herstart gemaakt met de vrouwen en meidengeleding. Vanaf 2017 is de Jodan Boys met 3 vrouwenteams actief. Ook komend seizoen gaan we weer 3 vrouwenteams inschrijven. De VR1 is het prestatie team en komt uit in de 2 e klasse. Hoewel, we hebben wel promotie aangevraagd bij de KNVB naar de 1 e klasse.

De VR2 is een opleiding / prestatieteam en is afgelopen seizoen naar de 3 e klasse gepromoveerd. De VR3 is een recreatieteam dat uitkomt in de 5 e klasse. Dit team is een combinatie van vrij jonge speelsters, aangevuld met een paar ervaren speelsters. Voor komend seizoen zijn we nog op zoek naar een paar speelsters om dit team te completeren. Wil je eerst een paar keer meetrainen, dat kan ook.

Meld je aan via onderstaande contactgegevens. Heb je interesse om bij de Jodan Boys te komen voetballen, neem dan contact op met:

Johan Kortleven
Telefoon: 06-22972015
Email: vrouwen@cvvdejodanboys.nl
Voetbal technische commissie vrouwen en meidenvoetbal