In Nieuws, Nieuws Jeugd

Vandaag is het Hemelvaartsdag. Een mooie dag om altijd even stil te staan bij het geloof. Een dag waarop we al 41 jaar op kamp gaan met onze pupillen.

Maar dit jaar is het anders, dit jaar is alles anders.

Vandaag (deze week) voelt het onprettig. Er klopt iets niet. Dit zou mijn 20 keer zijn dat ik mee ga als begeleiding op voetbalkamp. Voor mij persoonlijk een speciale editie maar ook voor de kinderen en met name de kinderen die overgaan naar de junioren, een bijzondere editie omdat dit hun laatste kamp zou zijn.

Geen busreis, geen levend cluedo, geen speurtocht, ren je rot, sport en spel en geen bonte avond en dropping. Maar ook geen kussengevechten, niet slapen (nou ja slapen) met je allerbeste voetbalvriendje of vriendinnetje en wat we nog het meest missen zijn de 5 sterren maaltijden van Emiel. (o.a. broodje knakworst)

Het Corona virus heeft ook haar stempel gedrukt bij Jodan Boys. Organisatorisch hebben we veel moeten aanpassen, maar ook financieel zitten we in zwaar weer. Maar niet getreurd, volgend jaar beleven we het Pupillenkamp dubbel en dwars en maken we er een extra groot feest van. En de laatste jaar pupillen van dit seizoen, de ‘diehards’, die mogen volgend jaar alsnog de schade inhalen. Bij deze spreken we dat af.

Om toch nog een beetje een ‘Hemelvaart Kamp gevoel’ te krijgen heb ik een collage gemaakt van foto’s van de afgelopen 15 jaar kamp. Misschien sta je er zelf ook nog wel op of beleef je die mooie tijd nog een keer. Veel plezier, geniet er van.
Tot snel bij onze gezellige club aan de Sportlaan en voor wat het kamp betreft, zet maar vast in de agenda 12 t/m 15 mei PUPILLENKAMP 2021

Met vriendelijke groet,

Hans van ’t Hoff