In Nieuws

Onlangs hebben wij overeenstemming bereikt met Patrick Verwei voor de functie van hoofdtrainer Jong Jodan Boys. Patrick is woonachtig in Amerstol en in het dagelijks leven werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding aan het Schoonhovencollege. De afgelopen 2 seizoenen is Patrick actief geweest als trainer in de reserve 1e klasse met Spirit 2 en maakte via zijn sollicitatie kenbaar toe te zijn aan een nieuwe stap. Dit heeft geleid tot wederzijdse tevredenheid en vertrouwen in de gesprekken en daarmee de aanstelling van Patrick.

Ook kunnen we melden dat Martin Langbroek de assistent rol gaat vervullen naast Patrick. Voor Martin na twee seizoenen Jodan Boys 3 een weerzien met het tweede elftal. Om het geheugen even op te frissen. In de periode 2002 – 2005 bereikte Martin als hoofdtrainer in zijn eerste seizoen de nacompetitie, haalde in zijn tweede seizoen het kampioenschap binnen om in zijn derde seizoen af te sluiten met een keurige 4e plaats in de reserve 1e klasse. Dit smaakt naar meer!

Wij wensen Patrick en Martin veel succes toe en zien met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet met ‘JONG’ in de reserve hoofdklasse.