In Nieuws

In 2006 kwam Michiel Sol na een profcarrière en enkele jaren bij hoofdklasser Scheveningen gevoetbald te hebben, binnenvallen bij Jodan Boys. Nog even één of twee jaartjes afbouwen. Dat liep even anders! Michiel werd onderdeel van één van de succesvolste periodes in het bestaan van CVV De Jodan Boys.

In een unieke mix van jong en oud werd onder aanvoerderschap van ‘Sol’ met grote stappen de opmars gemaakt van de 2e klasse naar de toenmalige Topklasse. En daar bleef het niet bij. Michiel werd trainer bij O19, om vervolgens 6 seizoenen in de assistentrol zijn ervaring in te brengen aan de zijde van Dennis van den IJssel en inmiddels bij Leen van Steensel. Wij mogen concluderen dat Michiel zich thuis gevoeld heeft bij onze club en hij zijn sportieve ambities daarin kwijt kon. Wij zijn hem veel dank verschuldigd!

Aan deze mooie periode is nu een einde gekomen. Michiel gaat na dit seizoen een stapje terug doen en zal zijn taken overdragen aan Erik van Zoest. Wat zij gemeen hebben is dat ook Erik al de nodige successen aan zijn kont heeft hangen in zijn nog jonge trainerscarrière. Na een kampioenschap met O19-1 in het seizoen 2017-2018 volgde een indrukwekkende promotie in het seizoen 2018-2019 naar de 2e divisie.

Erik heeft afgelopen seizoen de stap gemaakt naar Jong Jodan Boys en gaat komend seizoen dus aan de zijde van Leen van Steensel assisteren bij het vlaggenschip. We wensen Erik veel succes toe in zijn nieuwe rol en we kijken met z’n allen uit naar het nieuwe seizoen.