In Nieuws

De KNVB heeft besloten dat teams een promotieaanvraag kunnen doen. Na overleg met de (nieuwe) trainers staf van VR1 en een selecte groep speelsters is besloten om een promotieverzoek in te dienen.

Onze VR1 speelt na promotie uit de 3e klasse alweer een paar seizoenen in de 2e klasse. De afgelopen seizoenen eindigde ons vrouwen vlaggenschip bij de 1e drie of vier op de ranglijst, maar werd de nacompetitie net niet bereikt of bleek deze tot 2x toe een nog net te lastige horde. Onze jonge speelsters groep (9 speelsters onder de 19 jaar) is echter zeer ambitieus en wil voor deze kans gaan. Daarnaast wordt de selectie versterkt door de komst van diverse speelsters van buitenaf.

De beslissing van de KNVB wachten we af.

Heb je interesse om bij de Jodan Boys te komen voetballen, neem dan contact op met:
Johan Kortleven
Telefoon: 06-22972015
Voetbal technische commissie vrouwen en meidenvoetbal