In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

De trainers en begeleidingsstaf voor de VR1&2 voor komen seizoen is rond. De huidige trainer Hans van Heteren heeft begin dit jaar aangegeven dichter bij huis training te willen gaan geven. Ook assistent en keeperstrainer Aad van Nieuwkoop heeft aangegeven te stoppen als trainer.

De hoofdtrainer van VR1 komend seizoen is een bekende, Jeroen de Knegt. Jeroen is al jarenlang betrokken bij de Jodan Boys, vroeger als speler bij het 1e, en later als trainer bij o.a. de (toen nog) C en B1 jeugd. De afgelopen jaren is Jeroen als assistent trainer bij de VR1 actief geweest. Deze speldendrager van De Jodan Boys gaat geassisteerd worden door Charissa Langbroek en Gerrit de Jong. Charissa treed daarmee in de voetsporen van haar vader Martin, zij zal tevens de keepsters gaan trainen. Gerrit kon als bestuurslid voetbal technische zaken de verleiding niet weerstaan om ook wekelijks weer 1x op het veld te gaan staan. De staf wordt gecompleteerd met Jan Willem van Vught. Jan Willem is trainer voor de MO15-1, maar zal tevens als teammanager en assistent scheidsrechter bij onze VR1 aan de slag gaan en ook op het veld een ondersteunende rol invullen.

De staf van de VR2 blijft intact. De hoofdtrainer blijft Ard Keus, geassisteerd door Roby van de Berg en Johan Kortleven. Ook Ard is al jarenlang actief bij de Jodan Boys en tevens speldendrager. Als speler (ooit nog sportman van het jaar in Gouda) en later als trainer bij diverse jongensteams. De afgelopen jaren is Ard actief geweest bij diverse meidenteams, waarna hij het afgelopen jaar de overstap maakte naar de VR2. De teammanager is en blijft (sinds jaar en dag) Marcel Jansen.

De VTC is blij met deze invulling door voornamelijk oud spelers van het 1e en voor het eerst ook een oud speelsters van VR1, en wenst de VR1&2 voor komend seizoen alvast heel veel succes.