In Nieuws

[UPDATE 31-3]

De KNVB heeft besloten de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en de jeugd. De KNVB heeft ook besloten dat er in de amateurtak dit seizoen geen eindstanden worden opgemaakt. Er komen dus geen kampioenen en er degraderen of promoveert ook niemand. De bekerkampioenschappen worden eveneens niet uitgespeeld.

Lees meer op de website van de KNVB.

[UPDATE 28-3]

De beperkingen t.a.v. het gebruik van de velden, de trainingen en wedstrijden zijn ongewijzigd. Er wordt scherper gecontroleerd op het complex. Door middel van een spandoek is extra aangegeven dat de velden niet betreden mogen worden.

Heeft u vragen dan kunt u deze stellen via mailadres  info@cvvdejodanboys.nl

[UPDATE 21-03]

Allereerst hopen wij als bestuur van Jodan Boys dat het goed gaat met al onze leden, vrijwilligers en hun familie en vrienden. Uiteindelijk is gezondheid het belangrijkste dat telt. Er lijkt niets te veel gezegd als we constateren dat we – met elkaar – in een situatie zitten die zijn weerga niet kent. Het coronavirus heeft het dagelijkse leven in zijn greep en ook de voetbalwereld ontkomt niet aan de gevolgen van het overheidsbesluit om alle activiteiten t/m 6 april stil te leggen. CVV de Jodan Boys staat achter dit besluit.

Sinds vorige week is er niets veranderd. Dus nog steeds geen voetbalwedstrijden, geen trainingen, geen samen zijn met je clubgenoten. Wel zal er strenger gecontroleerd worden op “oneigenlijk” gebruiken van onze accommodatie en/of velden.

Zoals in eerdere berichtgevingen zijn de Talentendagen en de Speldendragersavond uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Wat betreft het Pupillenkamp in mei hebben we goede hoop en blijft inschrijven mogelijk.

Zodra er veranderingen zijn zullen wij u weer informeren.

Tot slot vragen wij nog steeds aan onze spelers en ouders om, bij eventuele besmetting dit aan Jodan Boys te melden via info@cvvdejodanboys.nl

Pas goed op jezelf, het bestuur.

[UPDATE 14-03]

Het bestuur en beheerder van de Jodan Boys heeft vanmorgen (zat. 14-03 / 11:00) spoedberaad gehad i.z. Corona beleid binnen Jodan Boys.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij besloten geen activiteiten te laten plaats vinden op het complex. (volgen hier het advies van het RIVM en KNVB)

Concreet betekent dit dat er aankomende week geen trainingen en wedstrijden zullen zijn.

(Zoals het er nu uitziet [gelet op de laatste berichten van de KNVB] zal dit tot 6 april a.s. gaan gelden)

Wij zijn van mening dat het onze verantwoordelijkheid is zorg te dragen voor de veiligheid van onze leden tijdens alle activiteiten. Gezien de huidige situatie vinden wij het onverantwoord om de dagelijkse activiteiten nu door te laten gaan.

Het bestuur volgt dagelijks de ontwikkelingen en heeft wekelijks overleg om te bepalen of er veranderingen doorgevoerd zullen worden.

Wij vragen onze spelers en ouders om, bij eventuele besmetting met het coronavirus, dit direct aan Jodan Boys te melden: info@cvvdejodanboys.nl

Tevens is dit mailadres beschikbaar voor vragen.