In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In deze moeilijke tijden waarin voetbal slechts bijzaak is willen wij u het volgende voetbalnieuws niet onthouden. Stichting Topvoetbal van Jodan Boys is de afgelopen weken druk bezig geweest met de selectie voor het komende seizoen.

Komt:

Stichting Topvoetbal is blij mee te kunnen delen  dat het overeenstemming heeft bereikt met Stefan den Horder(ARC). Stefan komt op dit moment uit voor ARC en is op meerdere posities in de voorhoede en op het middenveld inzetbaar. Stefan speelt sinds het seizoen 2012-2013 voor ARC  en speelde in die periode 206 wedstrijden in het eerste en scoorde maar liefst 70 keer. In het seizoen 2016-2017 werd hij gekozen tot Speler van het jaar. Jodan Boys is blij dat Stefan zijn nieuwe uitdaging bij Jodan Boys heeft gevonden. Van harte welkom Stefan!!

(Foto website ARC)

Daarnaast hebben de volgende spelers aangegeven ook volgend seizoen voor Jodan Boys uit te komen:

Dirk Pieter Rietveld:

Dirk heeft aangegeven ook volgend jaar voor een plek in Jodan Boys één te willen gaan. Daarmee heeft weer een echte Jodan Boy zijn ja-woord gegeven. Dirk Pieter gaat daarmee zijn zesde seizoen bij de A selectie in. Dirk heeft zich de laatste jaren goed ontwikkeld als centrale verdediger. Daarnaast is hij kopsterk en goed in de duels. Het is een verdediger die nooit verzaakt als het om inzet en beleving gaat! Met Dirk erbij wordt de muur in de verdediging nog weer een stukje dichter getimmerd.

Bradley el Idrissi:

Bradley gaat volgend seizoen zijn vijfde seizoen in bij Jodan Boys. De sympatieke, pijlsnelle, sterke aanvaller was dit seizoen ‘on fire’. Hij heeft menig wedstrijd beslist met een doelpunt of met een assist. We hopen dat Bradley deze lijn weet door te zetten in het volgende seizoen.

Roy Rondeltap:

Roy blijft zeker nog één seizoen bij Jodan Boys. Roy die zijn verleden had bij onder andere Sparta, Barendrecht en Noordwijk heeft dit seizoen laten zien een hele goede en betrouwbare sluitpost te zijn. Niet alleen als het gaat om het  pakken van ballen is hij erg belangrijk, maar ook weet hij met zijn aanjagende manier van coachen zijn team tijdens wedstrijden te motiveren. We hopen dat Roy volgend seizoen weer vaak de nul weet te houden.

Yusri el Kandoussi

Ook Yusri heeft aangegeven volgend seizoen bij Jodan Boys te spelen. Vorig seizoen debuteerde Yusri onder Dennis v/d Ijssel in het eerste elftal en was vrijwel direct zeker van een basisplaats. Met zijn goede dribbels en tomeloze inzet was hij een plaag voor menig verdediger. Dit seizoen heeft Yusri veel aan de kant gestaan vanwege vervelende blessures. De wedstrijden die hij speelde liet hij altijd zijn meerwaarde zien. Yusri is op de weg terug en hoopt volgend seizoen top fit aan de start van de competitie te staan. Daar zijn wij allen blij mee!

Marwin Glas

Net als Yusri kende Marwin een seizoen vol blessureleed. Desondanks heeft Marwin aangegeven ook volgend seizoen voor zijn kans in Jodan Boys 1 te gaan. Marwin die al vanaf de pupillen bij Jodan Boys rondloopt heeft al vaak laten zien een neusje voor de goal te hebben. We wensen Marwin een goed herstel zodat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan kan sluiten bij de groep van trainer Leen van Steensel.

Vertrek

Elliot Pattinama

Elliot gaat Jodan Boys na dit seizoen verlaten. Elliot die vier seizoenen geleden overkwam van Scheveningen veroverde al snel de harten van het Jodan Boys publiek. Met zijn mooie techniek en doelgerichtheid wist hij belangrijke doelpunten te scoren. Elliot maakte ook deel uit van de groep die furore maakte in de landelijke KNVB beker. Helaas kende Elliot de laatste seizoenen veel blessureleed, maar wist hij zich ook telkens weer hard terug te knokken! Wij willen vanaf deze plaats Elliot bedanken voor vier jaar Jodan Boys!

Blijven: Yusri el Kandoussi, Bradley el Idrissi, Roy Rondeltap, Marwin Glas, Dirk Pieter Rietveld, Jordi Tuithof,Enzo Huntink, Roald Heerkens, Jeroen Borsboom, Tygo de Berg,  Kevin de Vries, Michel Verkaik, Mark Veerman, Mo Bellahcen

Komt: Stefan den Horder (ARC), Vlatko Lazic (DHSC)

Gaan: Elliot Pattinama (n.n.b.), Jorn van Lunteren (Hercules), Ilyas Oulad-Ali (Heinenoord), Leroy Brank (Olympia), Nadir Mohandis (n.n.b.)