In Nieuws Vrouwen

Dames nu het seizoen door het Corona Virus is afgebroken zitten we nu allemaal thuis. Ik hoop dat jullie deze periode goed doorkomen en dat we er volgend seizoen allemaal weer zijn. Denk goed om jezelf en om je familie, wij als begeleiding missen jullie ook het contact met begeleiders van VR1 en de club wat een gemis is dat.Het gaat iedereen goed en denk allemaal om je naaste en jezelf. De dames van VR1,VR2 en VR3 wensen iedereen een goede gezondheid toe en denk aan je familie en ook de ouderen om ons heen. Let een beetje op elkaar Familie van Jodanboys

Voor het volgende seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een keepster voor VR 1 die spelen tweede klasse of VR2
die in de derde klasse speelt. Zou je graag 1 van deze teams willen versterken als keepster dan kan je mij mailen. marcel_jansen46@live.nl

Voor het volgende seizoen zijn we ook op zoek naar een nieuwe sponsor

Jullie teammanager van JodanBoys VR2

Marcel