In Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Voetbaltechnische Commissie

Foto: Spelers van JB O17 krijgen in de rust (wedstrijd Excelsior O16) adviezen van trainers

Recentelijk konden we trots zijn op onze jeugdopleiding omdat bekend werd dat cvv de Jodan Boys op plaats 15 staat in de ranglijst van beste jeugdopleidingen van Nederland.

Daar werken we met spelers, trainers en veel vrijwilligers hard aan.  Onze 1e selecties teams spelen op divisie niveau en onze 2e selectieteams meestal in de hoofdklasse. De afgelopen weken speelden veel van onze selectiespelers in de jeugd tegen BVO’s zoals Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht.

Daar waar cvv de Jodan Boys O19 ook de strijd aangaat in de competitie met bv. clubs als MVV, NEC en FC Den Bosch speelden onze jeugdteams O18/O16 en O14 recentelijk vriendschappelijk tegen Excelsior R’dam. In het kader van de samenwerking met Excelsior konden we deze wedstrijden regelen en mochten onze jongens in het stadion spelen. Een mooie ervaring. De resultaten waren wisselend maar extra wedstrijden tegen goede tegenstanders kunnen als onderdeel van “het opleiden” helpen om het niveau te verbeteren.

Cvv de Jodan Boys O17 speelde onlangs tegen FC Dordrecht O16 en Excelsior R’dam O16.  O17-1 won met 1-0 van FC Dordrecht en verloor met 3-5 van Excelsior. Zowel Excelsior als FC Dordrecht spelen tegen clubs als PSV, Twente en de Graafschap onder 16 jaar, kortom ook een prima niveau.

We zijn, als club, in beeld. De vele scouts van BVO’s komen regelmatig op zaterdag ons complex bezoeken. Uitdagingen zijn er nog steeds. We willen natuurlijk als club nog stappen maken en natuurlijk lopen we ook weleens tegen grenzen aan. Ruimtes om goed te kunnen trainen, financiële middelen etc. zijn belemmeringen die we gezamenlijk, creatief, moeten oplossen.

De spelers die nu deel uitmaken van onze selecties krijgen kansen geboden om zich te ontwikkelen op een goed niveau. Speel je in een lager team en wil je graag hogerop, dat kan bij onze club.

Ben je als speler ambitieus, gemotiveerd en wil je energie leveren, dan ben je bij Jodan Boys op de juiste plek. Voor nu en voor de toekomst.

VTC cvv de Jodan Boys