In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het op tegen goede bekende FC Rijnvogels uit Katwijk. De ploeg van Jimmy Simons heeft net als Jodan Boys negentwintig punten. De afgelopen twee wedstrijden wisten de Katwijkers winnend af te sluiten. Twee weken geleden werd in Utrecht DHSC met 1-2 verslagen. Afgelopen zaterdag wonnen de Vogels met 3-2 van FC ’s-Gravenzande. FC Rijnvogels zal er dus alles aan doen om deze goede serie in Gouda een vervolg te geven.

Jodan Boys behaalde zaterdag een hele mooie en verdiende overwinning in Aalten tegen AZSV. Na een achterstand scoorde Jeroen Borsboom met een mooie kopbal de gelijkmaker. Toen beide ploegen genoegen leken te nemen met een gelijkspel besliste Jeroen Borsboom de wedstrijd kort voor tijd in het voordeel van Jodan Boys. Zo werd het en uiterst prettige terugreis voor de ploeg van Leen van Steensel. Na drie gelijke spelen werd het zoet van een overwinning weer gesmaakt.

Eerder dit seizoen won Jodan Boys in Katwijk met 1-2 van FC Rijnvogels. Beide ploegen waren erg aan elkaar gewaagd, het kwartje viel in die wedstrijd de kant van Jodan Boys op. Komend weekend zullen de teams wederom aan elkaar gewaagd zijn. Eén ding is zeker zowel FC Rijnvogels als Jodan Boys zal goed aan de derde periode willen beginnen. Het belooft dus weer een mooie middag te worden aan de sportlaan.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer T. Hardeman. Hij wordt geassisteerd door de heer M.J.H. Pelgröm en de heer E.K. Holvast.

 

FORZA Jodan Boys