In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal is blij te kunnen melden dat ook Enzo Huntink nog een jaar bij Jodan Boys blijft voetballen. Enzo gaat daarmee zijn zesde seizoen in bij onze club. De immer hardwerkende Huntink is als rechtsback een belangrijke kracht in het team van Leen van Steensel. Met zijn drive naar voren bestrijkt hij een groot gedeelte van de rechterflank, ook verdedigend staat hij goed zijn mannetje!

Enzo in duel met oud-ploeggenoot Martijn Jansen in het thuisduel met Sportlus’46.

Vertrek: Nadir Mohandis heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met selectievoetbal bij Jodan Boys. De balvaardige Mohandis kwam drie jaar geleden over uit de eigen jeugd en heeft behoorlijk wat wedstrijden voor Jodan Boys 1 gespeeld. Dit seizoen komt Mohandis voornamelijk uit voor Jong Jodan Boys, waar hij een belangrijke sleutel in het elftal van Van Zoest  is. Wij bedanken Nadir voor alle seizoenen Jodan Boys

Blijven: Enzo Huntink, Roald Heerkens, Jeroen Borsboom, Tygo de Berg,  Kevin de Vries, Michel Verkaik, Mark Veerman, Mo Bellahcen

Komt: Vlatko Lazic (DHSC)

Gaan: Jorn van Lunteren (Hercules), Ilyas Oulad-Ali (Heinenoord), Leroy Brank, Nadir Mohandis