In Nieuws

Ook dit seizoen zal er weer een speldendragersavond/bijeenkomst worden georganiseerd door de speldendragers commissie. De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 17 april 2020 vanaf 18.30uur.

Op de avond zal in ieder geval plaats zijn voor een maaltijd, huldigingen speldendragers, een drankje en veel mooie verhalen. De organisatoren zullen ook nog een deel van de avond invullen met een gezamenlijke activiteit voor jong en oud.

De speldendragers zullen binnenkort per e-mail / per post worden uitgenodigd. Als je denkt zelf of iemand te kennen die op dit moment lid is van onze vereniging is en ook in aanmerking komt voor de speldendragersavond dan vernemen we dat graag. Je kunt ons dan een bericht sturen via e-mail: speldendragers@cvvdejodanboys.nl.

Met vriendelijke groet,

Speldendragerscommissie

Ard Blok en Bob van Os