In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen AZSV uit Aalten. De routeplanner geeft 147 kilometer aan. Een behoorlijk stuk reizen! Jodan Boys stapt zaterdag met een missie de bus in. De ploeg zal zich willen revancheren voor de bekerkater van afgelopen zaterdag tegen SVC’08. Tegen de ploeg uit Wassenaar beleefde Jodan Boys een teleurstellende middag. Het mooie van voetbal is, is dat er altijd weer een nieuwe wedstrijd komt om de rug te rechten! Zaterdag weer een nieuwe kans om iets moois neer te zetten.

AZSV is in het bezit van de eerste periode. De ploeg van trainer Dave de Jong bleef DHSC en Sportlust’46 ruimschoots voor. In de tweede periode speelt de ploeg uit de Achterhoek de punten iets moeilijker bij elkaar. Neemt niet weg dat AZSV met een wedstrijd minder gespeeld in de top van de ranglijst staat. Net als Jodan Boys zal AZSV uit zijn op revanche. Twee weken geleden werd er in competitieverband verassend  verloren van Rijsoord. Uit de thuiswedstrijd weten wij dat AZSV een hele stugge ploeg heeft om tegen te spelen. Jodan Boys speelde in die wedstrijd best aardig en kwam op voorsprong, maar zoals vaker dit seizoen kon de voorsprong niet worden vastgehouden. AZSV won door doelpunten in de tweede helft met 1-2.

Jodan Boys heeft de punten hard nodig. De ploegen onderin pakken allemaal punten,  alles kruipt steeds dichter naar elkaar in de onderste regionen. Om het niet heel spannend te maken zou het mooi zijn als Jodan Boys zaterdag de punten mee neemt naar Gouda. Je zou zomaar eens 37/38  punten nodig kunnen hebben om lijfsbehoud te realiseren. Jodan Boys moet dus nog stevig aan de bak. De laatste competitiewedstrijden speelde Jodan Boys bij vlagen goed, maar werd er twee keer gelijkgespeeld. Laten we zaterdag deze reeks doorbreken en de volle winst mee nemen terug naar Gouda.

Maak er een mooi dagje uit van met vrienden, familie of kennissen en kom onze jongens aanmoedigen in Aalten. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M.G. Paarhuis. Komt allen!

FORZA Jodan Boys