In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal is verheugd te kunnen meedelen dat er wederom drie spelers hun ja-woord hebben gegeven om ook volgend seizoen de kleuren van onze club te verdedigen.

Roald Heerkens

Heerkens speelt komend seizoen zijn negende seizoen in het eerste elftal. Roald die in zijn jeugdjaren bij Jodan Boys bijna op alle  posities in het veld heeft gestaan, van keeper tot spits, is uitgegroeid tot een solide rechterverdediger. Jodan Boys is er trots op dat Roald als jongen van de club nog een seizoen doorgaat in ons eerste elftal.

Jeroen Borsboom

Na uitstapjes bij Noordwijk en ARC is Jeroen Borsboom dit seizoen weer te bewonderen op de Goudse velden. Jeroen is dit seizoen onomstreden in het team van Leen van Steensel en hij pikte al aardig wat doelpunten mee. Wij zijn blij dat Borsoe volgend jaar in de punt van onze aanval staat.

Tygo de Berg

Tygo heeft dit seizoen vriend en vijand verbaasd door zich als eerstejaars senior vrijwel direct in de basis te spelen. Vorig seizoen werd hij nog kampioen in de derde divisie met JO19-1 nu speelt hij zijn wedstrijden in de hoofdklasse. Tygo combineert zijn snelheid en doelgerichtheid met een ongelofelijk goede mentaliteit. Jodan Boys hoopt dat de Berg zich de komende jaren zal blijven ontwikkelen bij Jodan Boys.

Blijven: Roald Heerkens, Jeroen Borsboom, Tygo de Berg,  Kevin de Vries, Michel Verkaik, Mark Veerman, Mo Bellahcen

Komt: Vlatko Lazic (DHSC)

Gaan: Jorn van Lunteren (Hercules), Ilyas Oulad-Ali (?)