In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De Stichting Topvoetbal is blij mee te kunnen delen dat Vlatko Lazic volgend jaar voor Jodan Boys speelt. De in Bodegraven wonende Lazic is een ervaren speler die de jeugdopleiding bij Ajax heeft doorlopen en veel ervaring heeft in het betaalde voetbal. Hij speelde onder andere een aantal seizoenen bij de Graafschap en NAC. Lazic is een rechtsbenige speler die op meerdere posities uit de voeten kan.

Lazic in het shirt van DHSC in duel met de Berg.

Na een aantal omzwervingen speelt hij dit seizoen bij het ambitieuze DHSC, waar hij een vaste waarde is.  Vlatko wilde dichterbij huis komen voetballen en zijn ervaring op onze jonge jongens overbrengen. Jodan Boys is verheugd dat Lazic voor Jodan Boys heeft gekozen en hoopt dat hij zich volgend jaar snel thuis zal voelen.

Vertrek:

Ilyas Oulad -Ali zal de club volgend seizoen verlaten. De linksbenige verdediger kwam begin dit seizoen over van Barendrecht. Wij wensen Ilyas veel succes bij het zoeken van een nieuwe sportieve uitdaging!

Blijven: Kevin de Vries, Michel Verkaik, Mark Veerman, Mo Bellahcen

Komt: Vlatko Lazic (DHSC)

Gaan: Jorn van Lunteren (Hercules), Ilyas Oulad-Ali (?)