Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een hele slechte dienst bewezen door met 1-2 te verliezen van SVC’08. Hierdoor is het bekeravontuur voor Jodan Boys alweer afgelopen. Jodan Boys begon met drie basisdebutanten in de basis, Luc Dielhof, Bram van de Wolf en Kujtim Amedi.

De eerste helft was van de kant van Jodan Boys erg slecht. SVC’08 was de betere ploeg en had de gevaarlijkste aanvallen. Desondanks gingen beide ploegen met 0-0 rusten.

Na rust sloeg SVC’08 in korte tijd toe. Binnen drie minuten stond het 0-2. De goals vielen tussen de zestigste en drieënzestigste minuut. Het leek of Jodan Boys toen pas wakker werd geschud. Via een mooi kopbal, van Roald Heerkens,kwam Jodan Boys nog terug tot 1-2. Met nog een kwartier op de klok ging Jodan Boys nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar SVC’08 gaf geen krimp meer en trok de 1-2 over de streep.

Het bekeravontuur zit er alweer op. Niks ten nadelen van het goed spelende SVC’08, maar deze uitslag vraagt om revanche. Volgende week speelt Jodan Boys weer voor de competitie. Dit keer de verre uitwedstrijd in Aalten tegen AZSV. Hier zullen de mannen de rug moeten rechten en herstel moeten tonen!