In Nieuws Jodan Boys 1

De tegenstander

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys voor de beker tegen SVC’08. De club uit Wassenaar is ontstaan als een gevolg van de fusie tussen SV’35 en J.A.C. op 1 juli 2008. SVC’08 komt dit seizoen uit in de tweede klasse waar het op alle fronten mee strijd in de top van de competitie. Het staat zowel in de competitie als in de periode stand slechts drie punten achter op koploper Valken ’68. De ploeg van Jeffrey Frijters is in de winning mood. De laatste nederlaag dateert van 14 december toen Valken’68 met 0-2 te sterk was in Wassenaar. In de vorige ronde van de beker werd zondag hoofdklasser SJC uitgeschakeld. In Noordwijk werd het 2-4, waardoor SVC’08 zich plaatste voor de derde ronde.

 

Jodan Boys

De ploeg van Leen van Steensel speelde zaterdag voor de derde maal op rij gelijk. In eigen huis kwam het in de tweede helft op voorsprong tegen Smitshoek door een doelpunt van Tygo de Berg. Ruim een kwartier voor tijd kwam Smitshoek langszij. Jodan Boys plaatste zich voor de volgende ronde van de beker door in de vorige ronde Noordwijk 2 met 5-2 te verslaan. Deze overwinning was een opmaat voor een goede serie in de competitie.

In de beker is alles mogelijk

Jodan Boys treft zaterdag met SVC’08 een ploeg uit de tweede klasse die niets te verliezen heeft en weet wat het is om te winnen. We zullen dan ook uiterst scherp en gedreven moeten zijn  om een goed resultaat neer te zetten. We weten uit ervaring hoe mooi een plaats bij de laatste vier in het bekertoernooi kan zijn. Het levert kwalificatie voor de landelijke KNVB beker op.

Steun

Kom de ploeg zaterdagmiddag aanmoedigen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A.H. Kuup. De toegang is vrij toegankelijk.