In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Op de achtergrond is  de Stichting Topvoetbal van Jodan Boys druk bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend jaar. De Stichting Topvoetbal is daarom verheugd te kunnen meedelen dat het overeenstemming heeft bereikt met de volgende spelers voor aankomend seizoen:

Michel Verkaik: Deze sterke rechtsbenige verdediger is de schrik van mening aanvaller! Hoe kom ik die gozer voorbij? Een combinatie van het leven in de Hollandse polder en zijn tomeloze inzet zorgen ervoor dat Michel een topverdediger is!  We zijn blij dat Michel volgend jaar zijn negende seizoen bij ons in gaat!

Mo Bellahcen: De koning van de wijk, de dribbelaar van de Oosterwei, Grote Mo. We kunnen nog meer superlatieven opschrijven die voor Mo van toepassing zijn. Mo is iemand waar je met plezier op zaterdagmiddag naar gaat kijken! Feit is dat Mo volgend jaar zijn twaalfde seizoen bij ons ingaat. Daar zijn wij erg blij mee!

Mark Veerman: Piet, De rots van Bodegraven, maakte een paar jaar geleden een uitstapje naar Noordwijk, waar hij liet zien in de top van het amateurvoetbal mee te kunnen doen. Menig club zou zo’n linker centrale verdediger in huis willen hebben.  Wij zijn blij dat Mark bij ons voetbalt en dat volgend jaar ook in  een elfde seizoen gaat doen!

Kevin de Vries: De pater familias met zijn fluwelen trap kwam drie seizoenen geleden over van XerxesDZB! Aan afbouwen denkt Kevin nog niet. Een atleet pur sang die zowel binnen als buiten het veld belangrijk is in de groep. We zijn blij dat Kevin volgend jaar zijn vierde seizoen ingaat!

 

Vertrek:

Jorn van Lunteren heeft te kennen gegeven volgend jaar een nieuwe uitdaging te zoeken bij een andere club. Wij danken Jorn voor de twee periodes dat hij bij ons heeft gespeeld en wensen hem  veel succes in zijn verdere voetbalcarière.

De komende weken zullen de gesprekken afgerond worden! We houden een ieder via de website op de hoogte!