In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het op tegen Smitshoek. De ploeg van scheidend trainer Richard Middelkoop is na de winterstop bezig met een goede serie. Van de vier wedstrijden die de Barendrechters speelden werden er drie gewonnen, slechts één keer werd er verloren. Afgelopen zaterdag werd er overtuigend met 3-0 van Zwaluwen gewonnen. Het aanvalsduo Kleijn en Deprez weet elkaar goed te vinden. Door deze goede serie staat Smitshoek op een keurige zesde positie redelijk vast in de subtop.

Vincent Verbond vorig verdedigde vorig seizoen nog de kleuren van Jodan Boys. Komende zaterdag zal hij in het shirt van Smitshoek te bewonderen zijn!

Jodan Boys verloor na de winsterstop ook maar één keer, maar daarnaast werd er slechts één keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld. Jodan Boys  haalde in alle vier de wedstrijden bij tijd en wijlen goed niveau, alleen vergat het zich te belonen. Vorige week zaterdag tegen Capelle kreeg Jodan Boys, op een zwaar veld, in de eerste helft drie uitgelezen kansen om op een ruime voorsprong te komen. Als je de doelpunten zelf niet maakt wordt het lastig. Zodoende mocht Jodan Boys nog blij zijn dat el Idrissi in de blessuretijd de gelijkmaker op het scorebord kopte.

Een jaar geleden boekte Jodan Boys tegen Smitshoek een mooie zege in eigen huis.

In de heenwedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Jodan Boys kwam op voorsprong en controleerde de wedstrijd, maar via een afstandsschot kwam Smitshoek laat in de wedstrijd nog langszij. De wedstrijd eindigde in een remise. Jodan Boys zal zaterdag op jacht gaan naar de drie punten. De ploeg van Leen van Steensel neemt bij een overwinning meer afstand van de onderste plaatsen en dat zal nodig zijn omdat het rechterrijtje steeds dichter naar elkaar toe kruipt.

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer M.G.J. Dogterom. Hij wordt geassisteerd door de heer M. Fieret en de heer R. Leenstra. Aanvang 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys!