In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reizen we af naar sportpark ’t Slot om het op te nemen tegen Capelle, de club waar onze trainer Leen van Steensel zijn actieve voetbalcarrière heeft afgesloten. De laatste jaren zijn Capelle en Jodan Boys goed aan elkaar gewaagd. De onderlinge drie ontmoetingen eindigden in een remise. Zaterdag zullen beide ploegen zeker voor de drie punten gaan, om zo verder afstand te nemen van de onderste plekken. De ploeg van Ton van Bremen kampte de afgelopen weken met behoorlijk wat blessures. Dit was terug te zien in de behaalde resultaten. Uit de laatste vijf wedstrijden werd slechts één punt gehaald. Langzaam stroomt de ziekenboeg in Capelle  leeg en maken spelers hun rentree. Afgelopen dinsdag werd er afgetekend gewonnen van zondag hoofdklasser VOC. In Rotterdam werd het 0-4. Door deze overwinning heeft Capelle de volgende ronde van de Palace Casino Cup bereikt.

 

De thuiswedstrijd eindigde eerder dit seizoen in 0-0.

Jodan Boys kan terugkijken op een goede wedstrijd tegen Achilles Veen. In eigen huis werd het 2-2 tegen de ploeg uit Brabant. Ruim tien minuten voor tijd scoorde Tygo de Berg de 2-1. Helaas kwam Achilles Veen in het restant van de wedstrijd nog langszij, waardoor Jodan Boys slechts één punt aan het duel overhield. Net als een week eerder, tegen SC Feyenoord, kreeg Jodan Boys te weinig voor het vertoonde spel. Maar dat is ook een kwaliteit, punten over de streep trekken. Laten we daar zaterdag weer hard ons best voor doen. Zorgen dat we na negentig minuten met de volle drie punten de bus in stappen. Dat zal niet vanzelf gaan, Capelle zal er alles aan zijn gelegen om de punten in eigen huis te houden.

We hopen op weer zoveel mogelijk Jodan Boys-supporters te verwelkomen in Capelle! Uw steun is net het juiste zetje in de rug voor onze mannen. Tot zaterdag!!

FORZA Jodan Boys