In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Leen van Steensel blijft ook in seizoen 2020-2021 als hoofdtrainer verbonden aan CVV De Jodan Boys. De club en de oefenmeester bereikten overeenstemming over een verlenging van de verbintenis.

Voorzitter Kastelein: “Leen van Steensel is een ambitieuze trainer die achter onze visie staat en die ook onze jeugd een kans geeft om zich op het hoogste niveau te ontwikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we een mooi nieuw seizoen tegemoet gaan.”

Leen van Steensel hoopt zich bij Jodan Boys verder te kunnen ontwikkelen als trainer en als persoon: “Afgelopen maanden waren heel leerzaam en intens en ik heb genoten van elk moment. Er ligt nog veel ruimte voor verbetering voor mij, de spelers en de club en we zullen nog een stapje harder zetten om dit voor elkaar te krijgen. Ik hoop dat we met elkaar dit seizoen nog wat moois gaan neerzetten en daar volgend jaar op door zullen bouwen.”

Leen van Steensel (35) speelde tussen 2003 en 2012 als profvoetballer voor FC Utrecht, FC Carl Zeiss Jena en Excelsior. Na zijn profcarrière werd hij actief als trainer. Sinds een jaar is hij hoofdtrainer van hoofdklasser De Jodan Boys.