In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag ontvangen we Achilles Veen uit Noord-Brabant. De ploeg van John Karelse is inmiddels een goede bekende van ons geworden. In die al die jaren hoofdklasse voetbal komen beide clubs elkaar steevast tegen. De mensen uit Veen zullen met meer plezier terug kijken op de onderlinge ontmoetingen, want de wedstrijden werden meestal in het voordeel van de Brabanders beslist. Jodan Boys wist de afgelopen jaren slechts eenmaal te winnen van Achilles Veen. In oktober jl. ging Jodan Boys tegen een tiental van Achilles met 2-1 onderuit.

 

Yusri el Kandoussi vorig jaar tijdens de thuiswedstrijd in actie tegen Achilles Veen!

Achilles Veen behaalde na de winterstop vier punten. De eerste wedstrijd werd gelijkgespeeld tegen FC ’s-Gravenzande. Afgelopen zaterdag werd er in een doelpuntrijk duel met 5-2 afgerekend met DUNO. Door deze overwinning steeg Achilles Veen naar de vijfde plek en kan het naar boven blijven kijken.

Jodan Boys behaalde uit de laatste twee wedstrijden drie punten. De eerste wedstrijd werd met 4-1 van Sportlust’46 gewonnen. Afgelopen zaterdag leed Jodan Boys een geflatteerde nederlaag tegen SC Feyenoord. Raymond Frehe de trainer van de Rotterdammers beaamde dat SC Feyenoord afgelopen zaterdag met enig fortuin de winst naar zich toe had weten te trekken. Jodan Boys speelde vooral in de eerste helft een puike partij. Trainer Leen van Steensel verklaarde na afloop dat dit, hoe cliché het ook mag klinken, een nederlaag met perspectief was.

De keeper van Achilles Veen keert met moeite een inzet van Fanny Waandels

Laten we hopen dat Jodan Boys de lijn van het goede spel van de afgelopen twee wedstrijden dit weekend kan doortrekken en dat het eindelijk drie punten tegen Achilles Veen weet te behalen. We wensen iedereen een mooie sportieve middag.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R.C.P. van der Werff

FORZA Jodan Boys!