In Nieuws Vrouwen

JodanBoys vrouwen 2 mist ritme na de winterstop en verliest met 7-2

Het is weer zaterdag en deze dag stond de wedstrijd uit tegen Fc ’s- Gravenzande VR1 voor de deur. De dames waren op tijd op JB om naar S-Gravenzande af te reizen. Eenmaal daar aangekomen deed Ard zoals gewoonlijk de bespreking en vertelde wat er van de dames verwacht werd. Zoals iedere week deden de dames de warming-up. Vandaag misten we 3 basisspeelsters en moest Ard het een en ander veranderen in de opstelling. Omdat we ook een keepster miste stond Claudia van VR3 vandaag het doel te verdedigen.

Opstelling:

Doel: Claudia

Achterhoede: Stoop, Lotte.M, Julia, Eline

Middenveld: Sara,Lotte.J, Inge, Anouk

Voorhoede: Bijoux, Romy

Wissels: Martine,Demi, Esther

De scheidsrechter floot voor aanvang van de wedstrijd en onze dames gingen gelijk druk zetten. We wisten van ‘S Gravenzande dat ze 2 goede voorspeelsters hebben waar je echt op moet letten. Onze dames waren goed bezig maar zoals altijd: als wij de kansen niet krijgen, dan krijgt de tegenpartij ze wel. ‘S Gravenzande komt na knullig verdedigen in de 10de minuut op een 1-0 voorsprong. ‘S Gravenzande bleef druk zetten op onze verdediging en in de 14de minuut maakte Lotte M in het strafschopgebied hands en de scheidsrechter gaf een penalty en een gele kaart aan Lotte. De speelster van ‘S Gravenzande ging achter de bal staan en scoorde de 2-0. Ondanks de achterstand bleven de dames van JB druk zetten en kreeg Inge de kans om de stand op 2-1 te maken, maar die ging jammer genoeg naast. De opbouw van onze dames was slordig met onnodig balverlies en zo kreeg ‘S Gravenzande in de 28ste minuut weer de kans om een doelpunt te maken en dat deden ze ook: 3-0. Er was gewoon niet tegen aan te voetballen omdat ‘S Gravenzande alles goed uitspeelde. Onze dames bleven het proberen. Zo werd Anouk door een overtreding opzij gezet en werd er weer bijna gescoord door Inge, maar je weet het bijna is nog niet helemaal. Tegen dit ‘S Gravenzande was vandaag niet te spelen en door misstanden op het veld scoorde ‘S Gravenzande in de 40ste minuut de 4-0. Met deze stand gingen we de rust in. Esther en Demi moesten zich ondertussen warmlopen. Ard zei in de rust wat er fout ging, dat hij niet tevreden was over de prestatie van het team en dat er meer gecombineerd moest worden. Na een beker limonade gingen we weer het veld op en de scheidsrechter floot weer.

‘S Gravenzande zette gelijk weer druk en dat resulteerde al na 2 minuten in een 5-0 achterstand. Martine werd ingebracht voor Bijoux om meer druk te gaan zette in hun voorhoede want S-Gravenzande moest het toch wel van hun 2 voorspeelsters hebben. Er werd na de 5-0 meer druk gezet door onze dames en kregen kansen maar die wilde er niet in. Het was vandaag zeker onze dag niet. Martine stond 10 minuten in het veld en kreeg de bal en op 1 of andere manier verdraaide ze haar geopereerde knie en bleef liggen op het veld ook dat konden we er nog wel bij hebben. In de 60ste minuut scoort S-Gravenzande de 6-0, maar in de 62ste minuut deed JB wat terug Demi kreeg de bal aangespeeld en scoorde de 6-1. Zo scoorde S-Gravenzande ook nog de 7-1 wij lieten het er niet bij zitten zo kregen we een corner en Romy nam hem die kwam op het hoofd van Lotte.J en kwam achter de keepster de eindstand kwam doordoor op 7-2 voor S-Gravenzande. Dit is een middag om snel te vergeten en op naar de volgende uitwedstrijd tegen Berkel VR2 Zaterdag 1 februari om 11:30 uur