In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys
Na een goed trainingskamp in Spanje hebben de jongens van Leen van Steensel donderdagavond alweer op Nederlandse bodem getraind. Niet in de eerste plaats om scherp te zijn voor de patattraining die zaterdagochtend om 11 uur op het programma staat. De mannen van het eerste en jong Jodan Boys zullen na een leuke training de strijd aan gaan met de 07-08 en 09! Daar kun je maar beter niet onvoorbereid aan de start verschijnen. Grondlegger van de patattraining en lid van Jodan Boys vanaf 1949 Piet de Jong zal de aftrap van de training voor zijn rekening nemen. Hoe mooi is dat!

Onze jongste jeugd vorig jaar in actie tegen ons vlaggenschip! Eeen schitterende traditie!

’s Middags oefent Jodan boys om 14.30 uur tegen Alphense Boys 1. De ploeg van Hein van Heek speelt in de Hoofdklasse zondag en neemt daar de vijfde positie in. Leuke bijkomstigheid is dat we onze oud keeper Tim van der Linden weer tegenkomen. In de twee seizoenen dat hij voor Jodan Boys speelde maakte hij naast zijn goede keeperswerk indruk met zijn uitmuntende trap.

 

Jong Jodan Boys neemt het, ook in eigen huis, om 14.30  met een combinatie elftal op tegen Spirit 1. Een mooie mogelijkheid voor de mannen van Erik van Zoest om zich te meten met de tweedeklasser uit Ouderkerk aan de IJssel.

Het belooft morgen weer een mooie dag te worden aan de Sportlaan. Komt allen!!