In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Dat genieten en prestatie hand in hand kan gaan bewijst het trainingskamp in Torremolinos. We waren bij het  beachvoetvolleybaltournooi gebleven op zaterdagmiddag. Bij de bekendmaking van de teams door Karel en Mitchel leek FC Magreb de grote favoriet voor de eindzege van het toernooi. Maar op het Sapaanse strand konden zij hun favorieten rol niet waarmaken. Grote winnaars van het middagprogramma werden de Oldstars, gevolgd door het team van de technische staf. Op deze uitslag was niets af te dwingen want de ogen van Bax en van Kersbergen als scheidsrechters ontging niets.

Geldt voor deze jongens ook wat ze zeggen over goede wijn? Hoe ouder hoe beter. Zaterdagmiddag in ieder geval wel.

Na het toernooi konden de jongens even ‘chillen’ , een kaartje leggen of iets drinken! Na het avondeten maakten de groep zich op voor de culturele avondwandeling door Malaga. Net als vorig jaar werd dit evenement goed bezocht door de meesten. De een koos voor een wat korter programma dan de ander. De echte cultuursnuivers hielden het vol tot het ochtendgloren.

Zondagochtend was vrij in te vullen. De begeleiding koos ervoor om een wandeling over de boulevard te maken en een kop koffie te drinken op een Spaans terras. Nadat de meeste jongens waren ontwaakt en de lunch weer achter de kiezen was begon het keuzeprogramma van de zondagmiddag.

Op de boulevard van Malaga was het goed toeven.

De grote meerderheid kreeg op de fiets en stadstour door Malaga. Negen jongens kozen ervoor om te mountainbiken in de heuvels rond Malaga. Dat was behoorlijk zwaar en stijl. Wie het niet gelooft kan het aan Bram v/d Wolf vragen!

Hier kunnen ze nog lachen!

In de avond vertrok de groep naar Marbella om daar de verjaardag van Marco Veenhuis te vieren. Marco die ons trainingskamp elk jaar tot in de puntjes verzorgt kreeg uit handen van de selectie een aantal mooie cadeaus! Het was een fantastische avond in da Bruno Sul Mare. Zang, dans en heerlijk eten. Het was een top avond. Met een heerlijk gevoel kropen de meesten bij thuiskomst  direct onder de wol.

Keuze genoeg in da Bruno Sul Mare. Hier zit het dak nog op de zaak. Niet veel later werd het dak er figuurlijk afgeblazen.

Bij het ontbijt waren hier en daar nog wat kleine oogjes. Maar daar was maandag geen tijd voor, want om 11 werd er een onderlinge wedstrijd gespeeld onder leiding van Karel v/d Heuvel. Op Mijas Pueblo waren beide teams aan elkaar gewaagd en na drie keer vijfentwintig minuten stond er een 2-1 eindstand op het scorebord.

Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. Desondanks won ‘oranje’.

Na deze inspanning is er vanmiddag een vrij programma en wordt vanavond de traditionele pubquiz gespeeld. Dinsdag staat er nog één training op het programma en vliegt het gezelschap ’s avond weer naar Nederland.

Een hartelijke groet uit een zonovergoten Zuid Spanje